Mainos
Mainos

Lisävarusteilla kännykkä muuttuu tabletiksi tai läppäriksi - Katso kuvat

Teknologiayhtiö ASUS on esitellyt uutuustuotteitaan Barcelonan MWC-mobiiliteknologiatapahtumassa. Yhtiön toimitusjohtaja Jonney Shih esitteli yhtiön uutta älypuhelinta, joka voidaan muuntaa lisävarusteiden avulla tabletkoneeksi ja edelleen kannettavaksi tietokoneeksi.

ASUS PadFone on 4.3-tuumaisella näytöllä varustettu Android 4.0 -älypuhelin, jossa on Qualcommin Snapdragon S4 -kaksiydinprosessori ja kahdeksan megapikselin kamera. Tiivistetysti sanottuna tavanomaiselta kuulostava nykyaikainen älypuhelin siis.

Mielenkiintoiseksi PadFonen tekee kuitenkin se, että kun puhelimen sijoittaa lisävarusteena saatavan PadFone Station -aseman sisälle, niin se muuttuu 10,1-tuumaiseksi tabletkoneeksi, jonka luvataan sisältävän tehokkaan akun. Kännykän kuvan kerrotaan siirtyvän PadFone Stationin näytölle saumattomasti. Puhelimen oma takakamera toimii PadFone Stationin kautta.

PadFone Stationiin on puolestaan saatavilla oma näppäimistö, joka asemaan kiinni kytkettynä muuttaa koko komeuden kannettavan tietokoneen malliseksi.

PadFone-järjestelmään on saatavilla myös "Stylus Headset" -lisävaruste. Kyseessä on Bluetooth-teknologiaa käyttävä stylus-kynä, joka toimii myös headset-tyylisesti puheluita tehdessä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme