Mainos
Mainos

lmaisjakelu Stockholm News lopetetaan

I

Tukholma

Ruotsalainen ilmaisjakelulehti Stockholm News lopetetaan. Viimeinen numero ilmestyy perjantaina. Lehti ehti ilmestyä vain runsaat neljä kuukautta.

Hollantilaisen De Telegraaf -mediakonsernin oli määrä tulla lehden uudeksi omistajaksi, mutta konserni pyörsi aikeensa ja lehti jäi ilman taloudellista tukea. Virallisesti lehti lopetetaan ylimääräisessä yhtiökokouksessa 8. tammikuuta.

-Kuukausittaisista tappioista on tullut aivan liian suuria. Meille kävi selväksi, että se rahamäärä, jonka olimme valmiita satsaamaan lehteen ei kuitenkaan tulisi kehittämään sitä siihen suuntaan johon olisimme halunneet. Kulut ovat nousseet vähäsen, mutta ennen kaikkea ilmoitusmyynti on ollut odotettua huonompaa, perusteli konsernin johtaja Willem Kok päätöstä.

Suurin syy Stockholm Newsin huonoon menestykseen on elokuussa aloittanut ilmaisjakelulehti Everyday, joka on vienyt siltä runsaasti ilmoitustuloja. Stockholm Newsin ensimmäinen numero ilmestyi 5. syyskuuta. Marraskuun alussa lehti ilmoitti, että De Telegraafista tulee sen uusi suuromistaja. Stockholm Newsillä on viime aikoina ollut oman ilmoituksensa mukaan noin 260 000 lukijaa päivittäin.

(STT-TT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme