Mainos
Mainos

Loistovinkki Netflixin käyttäjille: Piilotetulla haulla löydät paremmin katsottavaa

Suoratoistopalvelu Netflixissä on piilotettuja kategorioita, joiden avulla voi löytää entistä paremmin juuri itseään kiinnostavaa katsottavaa.

Netflixiin on listattu tunnetuimpia kategorioita, kuten kauhu, draama ja toiminta. Palvelusta löytyy kuitenkin kymmeniä piilotettuja kategorioita, joiden avulla käyttäjä voi löytää helposti uutta katsottavaa.

Kategorioita löytää osoitteella http://www.netflix.com/browse/genre/###, jossa viimeiseksi syötetään halutun kategorian numerosarja. Piilotetut kategoriat on listattu What’s on Netflix -sivustolla. Kategorioita löytyy yhteensä kymmeniä, joita ei löydy itse palvelusta.

Esimerkiksi komedian ystäville löytyy listauksensa komediaklassikoista. Ulkomaisia helmiä etsivällä elokuvia on listattu maiden mukaan omien kategorioiden alle. Syvänmeren kauhuelokuvat listaa puolestaan alleen muun muassa Jaws-elokuvat. Kokkaamisesta ja matkailusta voivat kokeilla, mitä TV:n ruoka ja matkailu -kategoria pitää sisällään.


***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme