Mainos
Mainos

Lukitse Windows automaattisesti – näin otat Dynaamisen lukituksen käyttöön

Windows 10:n Creators Update tuli 11. huhtikuuta alkaen jakeluun ja on tuonut mukanaan uusia ominaisuuksia Windows 10 -tietokoneisiin. Yksi uusi ominaisuus on Dynaminen lukitus, jonka avulla tietokone lukittuu automaattisesti, kun puhelimen ja tietokoneen välinen Bluetooth-yhteys katkeaa. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Dynaaminen lukitus otetaan käyttöön.

Dynaaminen lukitus vaatii toimiakseen Bluetooth-yhteyden puhelimeen. Oman puhelimensa voi lisätä Asetuksien kautta kohdasta Laitteet -> Bluetooth. Kun puhelin on yhdistetty tietokoneen laitepariksi, voi Dynaamisen lukituksen ottaa käyttöön. Tällöin tietokone lukkiutuu automaattisesti noin minuutin kuluessa, kun tietokone on menettänyt yhteyden puhelimeen.

1. Avaa Asetukset-valikko laitteellasi. Nopeimmin se käy avaamalla oikealta toimintovalikon ja sieltä painamalla kohtaa Kaikki asetukset.

2. Mene Asetukset-valikossa kohtaan Tilit.

3. Avaa Tilit-valikosta kohta Kirjautumisasetukset.

4. Mene valikossa alaspäin, kunnes löydät kohdan Dynaaminen lukitus ja kytke se päälle.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme