Mainos
Mainos

Lumia 900 -puhelinta jaetaan ilmaiseksi yliopiston opiskelijoille

Yhdysvalloissa on julkistettu kampanja, jonka myötä Seton Hallin yliopiston uusille opiskelijoille tarjotaan ilmaiseksi Lumia 900 -älypuhelin opiskelutarkoituksiin.

Nokia on julkistanut kampanjan yhdessä teleoperaattori AT&T:n, Microsoftin ja Seton Hallin yliopiston kanssa. Kaikille Seton Hallin uusille opiskelijoille tullaan antamaan Windows Phone 7.5 -käyttöjärjestelmää käyttävä Nokia 900 -puhelin opiskelua ja yliopistoelämää tehostamaan, kertoo Nokia tiedotteessaan.

- Nokialla on pitkä innovatiivinen historia ja yhteistyö Microsoftin kanssa mahdollistaa sen, että voimme ulottaa yliopistomme voimavarat opiskelijoidemme taskuihin, hehkuttaa David Middleton Seton Hallin Mobiiliteknologian tutkimuslaitokselta.

Kaikilla Seton Hallin opiskelijoilla on pääsy SHUmobile sovellukseen, joka tarjoaa mm. uutisia kampukselta ja karttoja. Lumia 900 tarjoaa tämän lisäksi räätälöityjä sosiaalisen median palveluita opiskelijoiden ja henkilökunnan väliseen viestintään.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme