Mainos
Mainos

Lycos avaa musiikkiarkiston

Lycos-yhtymä avaa tänään uuden palvelun, jossa on linkit yli puoleen miljoonaan Internetissä olevaan lauluun tai musiikkinäytteeseen. Mukana on niin suuria hittejä kuin vaatimattomia kotiäänityksiäkin, joissa on hyödynnetty niin kutsuttua MP3-teknologiaa.

Waltham, Mass.-Lycos toteuttaa palvelun yhdessä norjalaisen Fast Search & Transfer -yhtiön kanssa. Fast Searchillä on maailman laajin MP3-arkisto.

Lycos kertoo selvittäneensä, mikä oli hakupalvelun etsityin sana. -Ensimmäinen oli "seksi", mutta sen jälkeen tuli "MP3", Lycos keroo tiedottessaan.

Suosiostaan huolimatta MP3-tiedostot ovat kyseenalaista aineistoa. Usein niissä rikotaan tekijänoikeuksia, ja ne saattavat myös olla piraattiäänitteitä. Lycos korostaa, ettei se ota kantaa siihen, onko joku linkkien takana olevista äänitteistä laiton vai laillinen. -Me vain tarjoamme linkin musiikkinäytteisiin, mutta emme ota asiaan kantaa sen enempää.
(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme