Mainos
Mainos

Maailman pienin valtio tekee maailman laadukkainta tv:tä – tästä muut vasta haaveilevat

Vatikaanin televisio hyödyntää viimeisintä teknologiaa lähetyksissään.

Maailman pienimmässä itsenäisessä valtiossa, Vatikaanissa, hyödynnetään viimeisintä 4K HDR -teknologiaa. Paikallistelevisiokanavan päällikkö Stefano D’Agostini kehui CBS:n haastattelussa kuvaa kirkkaammaksi, tarkemmaksi ja laadultaan paremmaksi kuin koskaan on nähty.

Pienen televisiokanavan katsojamäärä on kuitenkin suurten tapahtumien aikaan valtava. D’Agostini kuvailee Vatikaanin televisiota omanlaiseksi koelaboratorioksi, jossa testataan kaikkein viimeisintä teknologiaa.

– Yritysten ja valmistajien on helppo työskennellä kanssamme, koska olemme niin pieni, kanavapäällikkö sanoi.

Centro Televisio Vatican eli CTV todella on pieni tv-kanava: se työllistää vain 21 työntekijää. Kanavan toiminta on kuitenkin kallis operaatio. Kuvanlaatu on parempaa kuin aiemmin on koskaan nähty ja moni voi vain haaveilla pystyvänsä joku päivä nauttimaan moisesta kuvanlaadusta kotisohvaltaan käsin.

Televisiokanava ei kuitenkaan ole itsenäinen toimija, vaan osa Vatikaanin suurta viestintätiimiä. Kanavan tavoitteena on välittää Paavin sanomaa koko maailmalle.


Lähde: CBS News

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme