Mainos
Mainos

Maanantaimuutosten aika MTV:llä

MTV:n maanantai-iltoihin tulee viikon päästä suuria muutoksia. Perinteiset Yhdeksän uutiset jäivät tänään 29.1.2008 historiaan.

16 vuotta on uutisia katseltu yhdeksältä, mutta ensi viikosta lähtien kaikkina päivinä klo 2200. Historiallinen Maikkarin maanantaileffa siirtyy SUB:in puolelle.

Neljäs tammikuuta vuonna 1993 siirtyivät Kymmenen uutiset alkamaan tuntia aikaisemmin. Syynä oli se, että maanantaileffa oli niin kova vetonaula kanavalle, että sitä ei voitu siirtää pois paikaltaan, vaikka kaikki ohjelmat siirrtyivät MTV:n omalle kanavalle.

- Talon sisällä oli varmaan enemmän meteliä kuin ulkopuolella, että tämähän on pyhäinhäväistys kun ei oltu puhtaasti siinä Kympin linjassa, muistelee vuosina 1980-2001 MTV:lla ohjelmajohtajana ollut Tauno Äijälä.

-Kaikki eivät tähän aikamuutokseen koskaan tottuneet, olen itsekin huomannut monta kertaa avaavani television maanantaisinkin iltakymmeneltä, jatkaa Äijälä.

Maanantaileffa keräsi parhaimmillaan yli 2 miljoonaa katsojaa. Suosituimpia ovat olleet Bond-elokuvat, Uuno Turhapurot, Harry Potterit, toimintaleffat ja kotimaiset draamat.

- Nyt on aika muuttunut ja katsojat pirstaloituneet eri kanaville. Maanantaileffa toimii paremmin SUB-TV:n puolella. Siellähän saadaan jo puolen miljoonan katsojamääriä, kertoo ulkomaisten ohjelmaostojen päällikkö Jani Hartikainen ja hehkuttaa Bondia.

- Bond on ollut meidän kestohitti ja tulee sitä olemaan jatkossakin.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme