Mainos
Mainos

Maikkarin nettivideot suosituimpia

MTV3.fi:n videot ovat TNS Gallupin tutkimuksen mukaan suomalaismedioiden suosituimpia nettivideoita. Tutkimuksen mukaan yli puolet 15-69-vuotiaista suomalaisista on katsellut videopätkiä internetissä.

Nuoret suosivat ulkomaista YouTube-palvelua, kun taas suosituimmat kotimaiset videopalvelut keräävät hieman vanhempia katselijoita. Eniten verkossa katsotaan liikkuvana kuvana erilaisia uutispätkiä ja musiikkivideoita.

Yksittäisistä videoista vastaajat muistivat parhaiten Kola-Ollin hieman epäonnistuneen kolan juonnin ennätysyrityksen. Sen oli nähnyt 17 prosenttia vastaajista.

Kotimaisista videopalveluista suosituin on MTV3:n palvelu, mutta Ylen, Ilta-Sanomien ja Iltalehden palvelut ovat kasvattaneet yleisömääriään. YouTube on yksittäisistä palveluista selvästi suosituin, sillä sen kautta videoita oli katsellut yli 40 prosenttia vastaajista.

TNS Gallupin Nettivideot-tutkimukseen haastateltiin lähes 1300:aa henkilöä, jotka edustavat 15-69-vuotiasta suomenkielistä väestöä. Vastaajista 91 prosenttia käyttää internetiä viikoittain.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme