Mainos
Mainos

Mainoskupla-kilpailuun ennätysmäärä töitä

Luonto-Liiton ja Voima-lehden vastamainoskilpailuun Mainoskuplaan on tullut tänä vuonna ennätyksellisen monta kilpailutyötä. Tuomaristo kehuu myös kisan tasoa.

Mainoskupla-kilpailu järjestettiin tänä vuonna kolmatta kertaa. Ammattilaissarjaan osallistui 89 työtä ja avoimeen sarjaan 47. Yhteensä 136 ehdokkaasta jatkoon pääsi viitisenkymmentä. Voittajat julkistetaan ylihuomenna, Älä osta mitään -päivän aattona.

- Kilpailuun osallistuneet työt ovat ilahduttavan kovatasoisia. Mainoskritiikki on hyvää vastapainoa kuluttamisen kautta tarjottavalle identiteetille ja sille, että omia arvojaan voi toteuttaa vain ostamisen kautta. Monissa kilpailutöissä kulutuskritiikki tuodaan esille huumorin ja oivalluksen avulla, toteaa tuomaristoon osallistunut kuvataiteilija Kaisa Leka.

Tuomareina toimivat Lekan lisäksi sanaseppo Asa Salo, Markkinointi&Mainonta-lehden toimittaja Mattias Erkkilä, Voima-lehden AD Klaus Welp sekä Papper-lehden päätoimittaja Jeanetta Öhman.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme