Mainos
Mainos

Megasuosion yhteisöpalvelussa saaneen älykellon toimitukset pääsevät pian vauhtiin

Älyrannekelloa kehittänyt Pebble on ilmoittanut aloittavansa laitteiden toimitukset tässä kuussa.

Pebble sai rahoituksen älykellon suunnitteluun Kickstarter-yhteisöpalvelun kautta. Kickstarter-yhteisön avulla erilaisten innovaatioiden kehittäjät voivat pyytää rahoitusta asiasta kiinnostuvilta tahoilta.

Pebble herätti Kickstarterissa valtavaa mielenkiintoa: Tarkoituksena oli kerätä 100 000 dollarin rahoitus, mutta lopulta ajatus sai taakseen lähes 70 000 tukijaa ja kymmenen miljoonan dollarin pääoman.

Tuloksena syntyi laite, jota Pebble kutsuu kunnianhimoisesti "ensimmäiseksi 2000-luvun tarpeisiin suunnitelluksi kelloksi".

Teknologiasivusto Techcrunch kertoo, että laitteen toimitusten oli tarkoitus alunperin alkaa jo syksyllä, mutta kellon saaman suosion myötä kehitystyö muuttui kunnianhimoisemmaksi.

Älykelloa voi muokata ladattavilla sovelluksilla, ja sen voi kytkeä iPhoneen tai Android-puhelimeen Bluetooth-yhteyden kautta.

Pebble ilmoitti toimitusten alkamisesta Las Vegasin CES-teknologiamessuilla.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme