Mainos
Mainos

Menikö poliisi jo liian pitkälle Facebook-tarkkailussaan?

Teinitytön lähettämä Facebook-viesti on saanut erikoista huomiota Yhdysvalloissa. Myfoxtampabay.com sivustolla kerrotaan 16-vuotiaasta Allie Scottista, jonka väitetään saaneen rikossyytteen "huonoa karmaa" toivottavasta viestistään.

Scottin mukaan koko vyyhti oli saanut alkunsa Floridassa sijaitsevan Osceola High Schoolin parkkipaikalla. Hän oli kertomansa mukaan pysäköinyt veljensä auton toiselle tytölle nimettyyn parkkiruutuun. Häntä oli pyydetty siirtämään autoaan. Kun Scott meni ajoneuvolleen koulupäivän päätteeksi hän huomasi, että auto oli naarmutettu.

Scott kirjoitti Facebook-sivulleen seuraavanlaisesti: "Naarmutit siis autoni. Sinun karmasi tulee olemaan paljon pahempi". Scott ei nimennyt viestissään ketään tiettyä henkilöä.

Tämä viesti riitti kuitenkin rikostutkintaan ja poliisi syyttää Scottia nyt väijymisestä. Oikeuskäsittely on määrä järjestää tällä viikolla.

- Aloin itkeä välittömästi kun jouduin rehtorin kansliaan. En tiennyt mitä voisin sanoa. En ole koskaan ennen ollut missään ongelmissa, kertoo Scott.

Scott erotettiin koulusta määräajaksi. Poliisista ei ole kommentoitu asiaa, koska asian tutkinta on kesken ja syytettynä on alaikäinen henkilö.

Asianajaja John Treventa toteaa, että koko jupakka on aivan uskomaton.

- Karma on hengellinen uskomus, että maailmankaikkeus jakaa oikeuden tasaisesti. Mitään rikokseen viittaavaa ei ole, Treventa toteaa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme