Mainos
Mainos

MeritaNordbankenilta IT-rahasto

Merita-Norbanken avaa huomenna uuden toimialarahaston, IT-rahaston. Kyseessä on osakerahasto, joka sijoittaa informaatioteknologia- ja tietoliikennesektorien, viihdeteollisuuden sekä media-alan yhtiöihin. IT voi sijoittaa maailmanlaajuisesti, joskin rahaston osakesijoitukset painottuvat USA:n markkinoille, missä useimmat mielenkiintoiset tietoliikenneyritykset toimivat.

- IT-rahasto ei ole teknologiarahasto perinteisessä mielessä, sanoo vastaava salkunhoitaja Thomas Andersson. Rahaston sijoituskohteiksi valitaan yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet tekniikan kehitykseen sekä myyntiin, ja toisaalta taas yrityksiä, jotka käyttävät sitä liiketoiminnassaan.

Valtaosa IT-rahaston varoista sijoitetaan USA:n osakemarkkinoille. Pääasiassa rahasto sijoittaa yrityksiin, jotka ovat houkuttelevia vahvan markkina-asemansa ja hyvien kasvunäkymiensä ansiosta. (MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme