Mainos
Mainos

Microsoft lätkäisi uudelle Windows 8:lle tarjoushinnan jo etukäteen

Ohjelmistojätti Microsoft on laittanut uuden Windows 8 -käyttöjärjestelmän tarjoukseen jo ennakkoon. Yhtiö lupaa Windows 7 -tietokoneen ostajille päivityksen Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmään 14,99 eurolla.

Windows 8 -tarjous koskee sellaisia asiakkaita, jotka ostavat uuden Windows 7 -tietokoneen 2.6.2012–31.1.2013 välisenä aikana.

Tarjoukseen oikeutetussa tietokoneessa on Microsoftin mukaan oltava kelvollinen Windows 7 OEM -aitoustodistus, tuotetunnus ja esiasennettuna Windows 7 Home Basic, -Home Premium, -Professional tai -Ultimate versio.

Asiakkaat saavat sähköpostiviestinä ohjeet ohjelmiston ostamiseen sekä lataamiseen, kun Windows 8 tulee saataville myöhemmin syksyllä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Microsoftille tärkeän tuotteen hintaa on painettu alas jo hyvissä ajoin ennen myynnin alkamista:

Viime huhtikuussa Windows Phone -käyttöjärjestelmää käyttävää Nokian Lumia 900 -puhelinta myytiin Yhdysvalloissa polkuhintaan jo ennen kuin tuote oli tullut edes myyntiin.

Microsoft on julkistanut Windows 8 -käyttöjärjestelmästään lähes valmiin ilmaisen kokeiluversion. Yhtiön mukaan Windows 8:n käyttöliittymään tehdyt muutokset ovat merkittävimpiä sitten Windows 95 -käyttöjärjestelmän.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme