Mainos
Mainos

Microsoft paljasti Xbox-suunnitelmiaan: Seuraavat pelikoneet jo kehitteillä

Seuraavaa Xbox-konsolisukupolvea ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta Xbox-pomo paljasti E3-messujen alla uusien konsoleiden olevan jo kehitteillä.

Pääkuvan video

Testattavana Microsoftin uusi Surface Book -läppäri

Microsoftin Xbox-pomo kertoi yhtiön tulevaisuuden suunnitelmista koskien tulevaa konsolisukupolvea ja paljasti, että seuraavat konsolit ovat jo kehitteillä. Phil Spencer kertoi asiasta Microsoftin E3-messuja edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

Spencer käytti tulevasta sukupolvesta tiedottaessaan monikkoa uusista konsoleista. On siis mahdollista, että seuraava sukupolvi noudattaa samaa kaavaa kuten Xbox One ja Xbox One X tekivät nykyisessä sukupolvessa.

Spencer mainitsi puheessaan myös keinoälyn ja pilviteknologian, jotka kenties antavat suuntaa tulevien konsoleiden arkkitehtuurista. Tulevien pelikoneiden ominaisuuksista spekulointi näin rutkasti etukäteen ennen kuin mitään on julkistettu virallisesti, on kuitenkin hieman epätavallista.


Lähde: Polygon

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme