Mainos
Mainos

Microsoft puolustaa Surface-laitteitaan tylyn arvion jälkeen – ”Seisomme laadun ja luotettavuuden takana”

Arvostettu yhdysvaltalainen Consumer Reports veti eilen pois suosituksensa kaikilta Microsoftin Surface-laitteila, kun sen tekemä tutkimus kertoi Surface-laitteen omistajista 25 prosentin kohtaavan ongelmia laitteensa kanssa kahden ensimmäisen vuoden aikana.

Tehty tutkimus perustui yhteensä 90 000 tabletti- ja läppäriomistajan antamiin tietoihin. Microsoftin Surface-laitteiden tulos oli merkittävästi huonompi kuin muilla valmistajilla, minkä myötä Consumer Reports koki, ettei se voi enää suositella minkään Surfacen ostamista. Parhaiten samassa tutkimuksessa pärjäsivät Apple-laitteet.

Laitteista vastaava johtaja Panos Panay on nyt julkaissut Microsoftin blogissa Surface-laitteiden puoluspuheenvuoron. Panay kutsuu Consumer Reportsin tutkimusta pettymykseksi ja toteaa Microsoftin olevan eri mieltä tulosten kanssa, vaikka he Consumer Reportsia kunnioittavatkin.

Panayn mukaan Microsoftin numerot osoittavat Surface-laitteista pidempään markkinoilla olleiden Surfare Pro 4:n ja Surface Bookin ennustetun 1-2 vuoden ja toteutuneiden rikkoutumis- ja palautumismäärien molempien olevan merkittävästi alempia kuin 25 prosenttia.

Lisäksi Panay korostaa Surface Pro 4 ja Surface Book -laitteiden asiakastyytyväisyyden olevan korkea: 98 prosenttia kertoo olevansa tyytyväisiä laitteeseensa.

”Seisomme tiukasti Surface-laiteperheen laadun ja luotettavuuden takana, ja voin itsevarmasti kertoa, että parempaa hetkeä ostaa Surface ei ole ikinä ollut”, summaa Panay blogimerkintänsä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme