Mainos
Mainos

Microsoftille tuli kiire paikkaamaan turva-aukkoa - Päivitä Explorerisi tänään

Ohjelmistoyhtiö Microsoft paikkaa tänään Internet Explorer nettiselaimessa havaitun erittäin kriittisen haavoittuvuuden. Kyseinen haavoittuvuus koskee Inteternet Explorerin selainversioita 6 ja 7.

Haavoittuvuuden kautta hyökkääjä pääsee ajamaan haitallista koodia kohdejärjestelmään. Haavoittuvuutta on jo käytetty verkkohyökkäyksissä.

Haavoittuvuus ei koske Internet Explorer 8 -versiota ja Microsoft kehottaakin kaikkia asiakkaitaan päivittämään selaimensa uudempaan versioon. Päivitys suositellaan asentamaan heti kun se tulee saataville. Microsoft teki normaalista päivitysaikataulusta poikkeavan toimenpiteen, sillä se koettiin tarpeelliseksi haavoittuvuuden vakavuuden takia.

Automaattisia päivityksiä käyttäville asiakkaille päivitys tulee automaattisesti julkistamisen jälkeen.

Päivityksessä korjataan myös yhdeksän muuta Internet Exploreria koskevaa haavoittuvuutta, jotka oli tarkoitus julkistaa vasta ensi kuun puolivälissä. Osa näistä yhdeksästä haavoittuvuudesta koskee myös selainversiota 8. Microsoftin tiedossa ei ole, että kyseisiä haavoittuvuuksia olisi käytetty hyväksi.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme