Mainos
Mainos

Microsoftin erikoinen moka – lähetti asiakkaalle konsolin vahingossa kuukausia ennen sen julkistamista

Xbox One -konsoli tuli markkinoille jo muutama vuosi sitten, mutta 25-vuotias mies sai sen käsiinsä kuukausia ennen omituisella tavalla.

Yhdysvaltojen Miamissa asuva Jia Li tilasi Microsoftin sivuilta maaliskuussa 2013 kannettavan tietokoneen. Paketti saapui pian, mutta se ei sisältänytkään tilattua tietokonetta.

– Paketin ympärillä oli paljon turvateippiä, joten ihmettelin, mitä sen sisällä oikein on. Avasin paketin, ja näin jotain, mitä en ollut ikinä ennen nähnyt, Li kertoo Business Insiderille.

Paketin sisältä paljastui Xbox One -pelikonsoli, jota ei vielä ollut edes julkaistu. Kyseisenä aikana konsolista ei oltu vielä julkisuudessa edes puhuttu. Markkinoille konsoli tuli vasta kahdeksan kuukautta tapahtuneen jälkeen.

Konsolin beta-versioita oli säilytetty avoimessa paikassa, mikä johti siihen, että Microsoft lähetti sellaisen vahingossa Lille. Luultavasti Lin tilaama tietokone oli varastoitu samaan paikkaan kuin salainen konsoli.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme