Mainos
Mainos

Microsoftin tulos ilahdutti, Applen ei

Ohjelmistojätti Microsoft ilahdutti Wall Streetin sijottajia odotettua paremmalla tuloksella. Yhtiö ilmoitti, että sen tulos on kohentunut kolmannella vuosineljänneksellä 18 prosenttia. Microsoftin tulos nousi 2,58 miljardiin dollariin eli lähes 18 miljardiin markkaan. Osakekohtainen tulos oli 46 centtiä. Analyytikot olivat odottaneet 2,2 miljardin dollarin tulosta 41 centin osakearvoa.

International Paper nosti tulostaan 15 prosenttia ja ylitti Wall Streetin odotukset. Samalla yhtiö kuitenkin ilmoitti sulkevansa kolme Yhdysvalloissa sijaitsevaa tehdastaan ja vähentävänsä henkilöstöään 2 500 hengellä.

Apple G4

Tietokonevalmistaja Apple sen sijaan ilmoitti ilmoitti hieman odotettua huonommasta tuloksesta. Yhtiö oli varotellut jo aiemmin heikosta myynnistä eikä parannusta yhtiön mukaan ole näkyvissä. Yhtiön osakkeen arvo-odotusta oli pudotettu jo 31 centiin, mutta se päätyi vain 30 centiin.

Boeing-yhtiö teki odotettua paremman tuloksen. Sen tulos nousi lähes 30 prosenttia. Maailman toiseksi suurin autovalmistaja Ford päätyi 7 prosenttia miinukselle, mutta tappio oli sijoittajien oletusten suuruinen. Fordin tappio johtuu pääosin Firestone-rengasongelmista. American Online, Yhdysvaltain suurin Internet-yhtiö ilmoitti myös hyvistä tulosodotuksista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme