Mainos
Mainos

Mitä kalliimpi älypuhelin, sitä onnellisempi omistaja? Näin väittää tuore tutkimus

Yhdysvaltalainen tutkimuslaitos J. D. Power paljastaa tuoreessa selvityksessään, kuinka älypuhelimet vaikuttavat käyttäjiensä onnellisuuteen.

Tutkimuksessa selvisi, että onnellisimpia asiakkaita ovat he, jotka maksavat puhelimistaan eniten. Kalleimmat älypuhelimet ovat uusinta teknologiaa, jonka käyttäminen lisää käyttäjänsä tyytyväisyyttä vanhempien älypuhelinmallien käyttäjiin verrattuna.

Yhdysvaltalaistutkimuksessa huomattiin myös, että tyytyväisimpiä olivat niin sanotusti liittymäntarjoajiinsa eniten sitoutuneet asiakkaat.

Puhelinvalmistajista Applen ja Samsungin asiakkaat olivat selvästi kaikkein tyytyväisimpiä. Ykkössija vaihteli eri liittymäntarjoajien välillä, mutta voittajakaksikosta ei ollut epäselvyyttä.

Älypuhelimeensa tyytyväisyyttä mitattiin viiden tekijän avulla: puhelimen käyttömukavuus, tehokkuus, akunkesto, ulkonäkö ja ominaisuudet.

 

Lähteet: Cnet, J. D. Power


Hups! Kömpelö asiakas tuhosi tuhansien eurojen arvosta televisioita elektroniikkaliikkeessä.


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme