Mainos
Mainos

Mobiili-tv kaipaa katsojia

Suomalaiset eivät ole ainakaan vielä innostuneet matkapuhelimella katsottavasta mobiili-tv:stä. Finnpanelin tutkimuksen mukaan vain noin 16 000 kodissa on mobiili-tv:n katseluun sopiva kännykkä. Tosin palvelua ei ole juuri mainostettukaan.

Verkko-operaattori Digitan hallinnoimaa mobiili-tv:tä on yritetty kaupallistaa, mutta toistaiseksi tv-yhtiöt tai teleoperaattorit eivät ole halunneet aloittaa maksullista palvelua.

-Tv-yhtiöt eivät halunneet maksaa jakelusta ennen kuin mobiili-tv on yleistynyt. Teleoperaattorit puolestaan tuntuvat odottavan, että joku muu aloittaa ensin. Kukaanhan ei voi olla varma, että suomalaiset ostavat tätä palvelua, sanoo liiketoimintajohtaja Marianne Hynninen Digitasta.

Hän kuitenkin kertoo, että neuvotteluja käydään, ja arvioi, että kaupalliseen vaiheeseen voidaan päästä jo syksyllä.

Toistaiseksi mobiili-tv-lähetyksiä voi seurata ilmaiseksi, jos omistaa katseluun sopivan matkapuhelimen. Ohjelmat näkyvät pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Salossa ja Oulussa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme