Mainos
Mainos

Motorola oikeuteen aivokasvaimesta

Yhdysvaltalainen neurologi Christopher Newman, 41, on haastanut Motorolan ja kahdeksan muuta tietoliikenneyhtiötä tai alan järjestöä oikeuteen väittäen saaneensa aivokasvaimen matkapuhelimen käyttämisestä. Amerikkalainen Internet-yhtiö Yahoo! kertoi asiasta uutissivullaan.

Newman hakee yhteensä yli 800 miljoonan dollarin korvauksia Motorolan lisäksi Verizon Communicationsilta, Bell Atlanticilta, Bell Atlantic Mobile Inc:lta, Southwestern Bell Mobile Systems Inc:lta, Washington/Baltimore Cellular Ltd:lta, SBC Communications Inc:lta, the Cellular Telecommunication Industry Associationilta ja the Telecommunication Industry Associationilta.

Haasteessa tietoliikennealan yhtiöitä syytetään laiminlyönneistä, kun ne eivät ole kertoneet kuluttajille matkapuhelimien säteilyn mahdollisista haittavaikutuksista.

Motorolan tiedottaja ilmoitti, että yhtiö ei ole toistaiseksi nähnyt haastetta eikä voi siten kommentoida asiaa. Tiedottaja kiisti kuitenkin samalla matkapuhelimien terveyshaitat.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme