Mainos
Mainos

Motorola yrittää pysäyttää BlackBerry-vyöryn Yhdysvaltoihin

Yhdysvaltalainen matkapuhelinvalmistaja Motorola haluaa Yhdysvaltain viranomaisten estävän kanadalaisen BlackBerry -puhelimen tuonnin maahan.

Motorolan mukaan BlackBerryn valmistaja Research in Motion (RIM) on laittomasti käyttänyt Motorolan wi-fi teknologiaa. Asiasta on jo vireillä oikeusjuttu Yhdysvalloissa, mutta nyt Motorola syyttää RIMiä viivyttelytaktiikasta.

Motorola on pikaisen päätöksen toivossa tehnyt valituksen Yhdysvaltain kansainvälisen kaupan komissiolle ITC:lle. ITC:ltä kuluu yleensä kuukauden ajan päätöksessään tutkimuksen käynnistämisestä. Tutkimus itsessään kestää noin vuoden verran. ITC ei voi tuomita aiheutuneista tappioista, mutta voi kuitenkin estää tuotteiden markkinoinnin Yhdysvaltoihin.

BBC kertoo verkkosivuillaan, että Research In Motion -yhtiö on kieltäytynyt kommentoimasta tapausta. Blackberry-puhelin on ollut suosittu Yhdysvalloissa ja se on voittanut markkinaosuutta mm. Motorolalta ja Applelta.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme