Mainos
Mainos

MTV3 Internet mukaan GSM-käyttöiseen verkkohuutokauppaan

MTV3 Internet on lähtenyt mukaan maailman ensimmäiseen Internetissä toimivaan huutokauppaan, jossa yleisöllä on mahdollisuus osallistua kaupantekoon ajasta ja paikasta riippumatta GSM-puhelimen välityksellä.
Tänään avattavassa eTorissa, www.etori.fi, on muina yhteistyökumppaneina WCL, Radiolinja ja Microsoft.

Asiakas voi seurata GSM-puhelimen välityksellä eTorin kaupankäyntiä ja nostaa tarjouksia reaaliaikaisesti.
- eTorin ensimmäisessä versiossa huutokaupataan yritykseltä kuluttajille suunnattuja tuotteita ja palveluita, kertoo eTorin kehittäneen WCL Wireless Commerce Limited Oy:n toimitusjohtaja Jouni Mäntylä. Jatkossa konsepti on laajennettavissa myös sekä kuluttajien väliseen että business-to-business -kaupankäyntiin, kertoo Mäntylä.

- MTV3 eTori antaa lisäarvoa Alma Median verkkokaupalle, ShopIt-konseptille, sanoo myyntijohtaja Lauri Wuorenheimo MTV3 Internetistä. MTV3 Internet tuo tähän eTori-yhteistyöhön mukaan näkyvyyden ja valmiit suuret yleisöt kauppiaille. Pystymme myös samalla tarjoamaan kuluttajille uuden viihdyttävän ja jännittävän palvelun, Wuorenheimo sanoo.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme