Mainos
Mainos

"MTV3 jatkaa toimintaansa suunnitelmien mukaan"

MTV3:n johtaja Pekka Karhuvaara sanoi, että kanavan toiminta jatkuisi uudessa omistuksessa yhtiössä aiemmin tehtyjen suunnitelmien mukaan, ainakin lyhyellä tähtäimellä. Hän sanoi olevansa "myönteisellä ja toiveikkaalla mielellä".

Lipsanen arvioi MTV:n muuttuneen muutamassa vuodessa murheenkryynistä kultajyväksi, josta moni ostaja on kiinnostunut. Hänen mielestään Bonnier ja Proventus luottavat nykyiseen johtoon, sillä ne ovat ostamassa kanavaa ilman omia operatiivisia resursseja.

Toimilupa-asioissa Lipsanen uskoi ruotsalaisten toimivan Suomen lakien ja asetusten mukaisesti, ja hän oli luottavainen lupien myöntämisen suhteen.

Televisio- tai radioyhtiön omistajan vaihtuessa toimilupa on haettava uudestaan, ja lupien myöntäminen on maanantaina julkaistun kauppasuunnitelman ehtona. Lipsanen sanoi, että toimiluvista neuvotellaan tiiviisti liikenne- ja viestintäministeriön kanssa, kunhan tiedetään varmuudella, kuka Alman kanavat lopulta ostaa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme