Mainos
Mainos

Muuttuuko iPhone X suomalaisten painajaiseksi? – Käyttäjät: ei edes pakkasta ja puhelin temppuilee

Surullisia uutisia suomalaisille iPhone X:n omistajille: uutuuspuhelin ei tunnu kestävän alle kymmenen asteen lämpötiloja.

Uusi iPhone maksaa halvimmillaankin reilusti yli tonnin. Summalla saa ilmeisesti oivan kesäpuhelimen. Luksusluurin käyttäjät nimittäin kertovat Reddit-verkkosivustolla, että älypuhelimen näyttö ei ole tunnistaa kosketusta viileissä lämpötiloissa.

Jo aiemmin on ollut tiedossa, ettei kaikkia iPhone-malleja ole suunniteltu arktisiin oloihin, sillä puhelin ei ole turhan tunnettu kylmänkestävyydestään. Käyttäjät kuitenkin raportoivat, että uuden iPhone X:n kosketusnäytön reagointikyky heikkenee jo 7 plusasteessa.

Ongelma tuntui Reddit-keskustelun perusteella olevan kiusallisen yleinen. Asian harmillisuutta ei lievennä pohjoiselle pallonpuoliskolle tuloaan tekevä talvi.

Onneksi kaikkien puhelimiin kylmänarkuus ei ole iskenyt. Muutama käyttäjä on huomannut myös yksinkertaisen kikan auttavan: näyttö ensin lukitaan ja sitten avataan uudelleen.

Viileys ei myöskään vahingoita puhelinta pysyvästi, vaan näyttö tunnistaa kosketuksen moitteettomasti, kun puhelin tuodaan lämpimään.

Lähde: BGR, Reddit

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme