Mainos
Mainos

Vinkki: Onko kaverisi koko ajan live-tilassa Facebookissa? Näin pääset eroon ilmoituksista

Facebook tarjoaa tätä nykyä kaikille käyttäjilleen mahdollisuuden lähettää Live-lähetyksiä, eli suoraa videolähetystä, mutta aivan kaikkia mahdollisuus ei innosta, sillä oletuksena lähetyksestä lähtee myös ilmoitus kaikille kavereille. Tässä vinkit siihen, miten pääset eroon Live-ilmoituksista.

Jos kaveripiirissä on vain yksi tai muutama innokas Live-lähetysten tekijä, voi yksittäisten käyttäjien tai sivujen Live-videoiden ilmoitukset poistaa käytöstä mobiilisovelluksen kautta. Menet vain sovelluksen ilmoitukset-osioon ja etsit kyseisen Live-ilmoituksen. Android-sovelluksessa ilmoituksen pitkä painallus avaa valikon, josta voi lopettaa ilmoitukset kyseisen käyttäjän Live-lähetyksistä. iOS-sovelluksessa vastaava operaatio onnistuu pyyhkäisemällä ilmoitusta vasemmalle ja valitsemalla ”Lisää”, jolloin esiin tulee mahdollisuus lopettaa kyseisten ilmoitusten vastaanotto.

Tietokoneen selaimen kautta voi Live-ilmoitukset myös ottaa pois käytöstä. Sinisessä yläpalkissa on oikealla pieni alaspäin osoittava nuoli, jota painamalla aukeaa valikko. Sieltä löytyy kohta ”Asetukset”, sitten vasemman laidan valikosta ”Ilmoitukset”, sen jälkeen ”Facebookissa”-riviltä valitse ”Muokkaa” ja alhaalta löytyy kohta ”Live-videot”, jonka liukuvalikosta voit ottaa käyttöön mieleisesi asetuksen. Samassa yhteydessä voit säätää myös muut saapuvat ilmoitukset makusi mukaisiksi. Sitten vain palaat etusivulle ja nautit ilmoitusvapaasta ajastasi.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme