Mainos
Mainos

Näin tapahtuu, kun blokkaat jonkun numeron puhelimestasi

Epämieluisat soitot ja tekstiviestit voi estää helposti.

Rasittavat, jatkuvat soitot puhelinmyyjiltä voi asettaa hylättäväksi helposti puhelimen asetuksista.

Yllättävää kyllä, et voi kuitenkaan mitenkään tietää, onko sinun numeroasi estetty. Siitä vihjailevat kuitenkin esimerkiksi se, että puhelusi menevät aina vastaajaan tai viesteihisi ei vastata.

Kun estät jonkun puhelinnumeron, lähettämäsi tekstiviestit näkyvät sinulle aina lähetettyinä, vaikka vastaanottaja olisikin estänyt numerosi. Vastaanottaja tosin ei koskaan saa viestejäsi tai tiedä sinun niitä lähettäneen. Viestit yksinkertaisesti katoavat.

Puhelut puolestaan menevät suoraan vastaajaan.

Puhelinmallista riippuen numeroiden estäminen käy eri tavalla. Esimerkiksi Samsungin puhelimissa asetuksen voi löytää puheluasetuksista, jossa tietyt yhteystiedot voi asettaa hylkäyslistalle. Näin puhelut hylätään aina.

Applen iPhone-puhelimissa numeron estäminen tapahtuu valitsemalla viimeisimpien puhelujen tai tekstiviestien joukosta haluttu numero ja asettamalla numero estolistalle.

 

Lähde: Tech Insider

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme