Mainos
Mainos

Vinkki: Näin yhdistät Bluetooth-laitteen iPhonesi kanssa

Bluetooth on kätevä langaton tiedonsiirtotekniikka, jonka ansiosta voi esimerkiksi musiikkia siirtää varsin näppärästi älypuhelimesta langattomiin kuulokkeisiin, kaiuttimeen tai vaikkapa auton äänentoistojärjestelmään. Joillekin älypuhelinkäyttäjille tämä langaton tiedonsiirtotekniikka saattaa kuulostaa kovin vaikealta, mutta sen käyttö on onneksi varsin helppoa. Tässä pari vinkkiä Bluetooth-laitteiden käyttöön iPhonen kanssa.

Bluetoothille on olemassa oma, virallinen logonsa, jonka avulla sen kytkin on helppo tunnistaa. iPhonessa Bluetooth-kytkin löytyy joko alareunasta esiin pyyhkäistävästä pikavalikosta tai Asetukset-sovelluksesta kohdasta Bluetooth. Nykyaikainen Bluetooth toimii jo varsin pienellä virrankulutuksella, mutta mikäli mitään Bluetooth-laitteita ei ole käytössä, voi yhteyden pitää poissa päältäja näin hieman pienentää puhelimen virrankulutusta.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme