Mainos
Mainos

Näistä palikoista N9:n käyttöliittymä koostuu - Katso suomenkielinen esittelyvideo

Tämän päivän teknologiarintaman ehdoton ykkösuutinen on Nokian julkistama N9-älypuhelin. Nokian markkinointipäällikkö Jussi Mäkinen näyttää yhtiön esittelyvideolla laitteen ominaisuuksia.

N9:n MeeGo-pohjainen käyttöliittymä jakautuu kolmeen osaan, jotka ovat sovellusnäyttö, events-näkymä ja multitasking näkymä.

Sovellusnäyttö:

N9:n Sovellusnäyttö muistuttaa pitkälti iPhonen ja Android-puhelimien ohjelmavalikkonäkymää. Valikkoa voi rullata näyttöä pyyhkäisemällä.

Events-näkymä

Events-, eli tapahtumanäkymä on tarkoitettu päivittyvien nettisisältöjen, sosiaalisen median ja puhelimeen tulleiden viestien reaaliaikaiseen seuraamiseen.

Multitaskining-näkymä

Multitasking-näkymässä näytetään pieninä kuvakkeina kaikki puhelimessa avoinna olevat sovellukset. Multitasking-näkymä vaikuttaa esittelyvideon perusteella melko toimivan oloiselta toteutukselta.

Toimiva vaikutelma

Kokonaisuudessaan N9:n toiminta vaikuttaa esittelyvideon perusteella melko nopealta ja helpolta. Ohjelmien hallinta näyttää yksinkertaiselta, vaikka puhelimessa ei olekaan fyysisiä näppäimiä.

Puhelimen käyttö näyttäisi olevan helppoa yhdelläkin kädellä.

Mäkinen kehuukin videolla, että uutuuspuhelin on tehty kaikenlaisille käyttäjille.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme