Mainos
Mainos

Näytä mahdollisimman hyvältä selfiessä – tämä kikka auttaa parhaan kuvan ottamisessa

Kasvonpiirteiden tai ruuminosien vääristyminen kännykkäkameralla kuvatessa on vältettävissä kuvaustilanteessa.

Toisinaan älypuhelimella otetut kuvat itsestä synnyttävät aitoa epäuskoa. Otetussa kuvassa voi tuntua olevan aivan erinäköinen henkilö.

Ongelmia kuvaustilanteessa on todennäköisesti aiheuttanut laajakulmainen linssi, joka vääristää esimerkiksi kuvattavan henkilön kasvonpiirteitä. Laajakulmaiset linssit ovat mobiililaitteiden kameroiden yleinen ominaisuus.

Onneksi tämän ongelman voi kiertää tutustumalla hieman siihen, miten mobiililaitteiden ja laajakulmalinssisten kameroiden optiikka toimii.

Vääristymiä syntyy eniten kuva-alan reunoilla ja ne vahvistuvat ruumiin osista, jotka kuvattava on suunnannut kohti kameraa. Esimerkiksi leuan tai otsan työntäminen edemmäs kuvaustilanteessa saa ne näyttämään tavallista suuremmilta lopullisessa kuvassa.

Siirrä siis kameraa hieman kauemmas ja siirrä päätäsi lähemmäs kuvan keskiosaa kuvaustilanteessa. Pidättäydy myös työntämästä leukaasi tai otsaasi lähemmäs kameraa.

Tuloksena pitäisi syntyä selfie, jossa näytät enemmän omalta itseltäsi.


---


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme