Mainos
Mainos

Netflixin mobiiliversio uudistuu: Tämä kiistelty "pakkosyöttö"-ominaisuus saapuu palveluun

Netflixin mobiilisovellus uudistuu. Palveluun tulevat selainversiosta tutut automaattisesti pyörimään lähtevät sarjojen ja ohjelmien trailerit, kertoo yhtiö sivuillaan.

Mitä tapahtuu Netflix- ja muille sosiaalisen median tileille käyttäjän kuoleman jälkeen? Katso yllä olevalta videolta.

Monissa sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebookissa ja Youtubessa, monille ovat tulleet tutuksi automaattisesti pyörimään lähtevät videot. Samaan suuntaan kehityksessä on menossa nyt myös Netflix, jonka mobiilisovellukseen tulee jatkossa automaattisesti pyöriviä trailereita.

Ominaisuus on eilen tullut iOS-laitteisiin ja pian se laajenee myös Android-sovellusversioon.

Ominaisuus tuli Netflixin nettiselainversioon viime vuonna. Netflixin mukaan automaattisesti pyörivien trailereiden tarkoituksena on auttaa käyttäjiä löytämään lisää sisältöä nopeammin ja helpottaa palvelun selaamista. Netflixin mukaan tämä on todettu vuosien testauksen tuloksena.

Jokainen traileri on noin 30 sekuntia pitkä. Netflixin mukaan trailerit esiintyvät diaesityksessä, josta käyttäjä voi helposti klikata kiinnostavan ohjelman pyörimään tai lisätä ne suosikkeihinsa.

Lähde: Netflix

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme