Mainos
Mainos

Netin käyttöön perustuva paikkavahtipalvelu otettu hyvin vastaan

Työministeriön paikkavahdin kautta tietoja työpaikoista lähtee päivittäin keskimäärin 36 000 kappaletta.

Työministeriö kehuu uuden paikkavahtipalvelunsa lähteneen hyvin alkuun. Päivittäin työnhakijoiden sähköpostiin lähtee työministeriön järjestelmästä keskimäärin 36 000 ilmoitusta avoimista työpaikoista.

Heinäkuussa käyttöön otettu paikkavahti on Internetiin ja sähköpostiin perustuva työpaikkailmoitusten tilauspalvelu. Työtä hakeva voi tilata sähköpostiinsa tiedot haluamistaan työministeriön työnvälitysjärjestelmässä olevista työpaikoista. Palvelun kautta on haettu liki 2 000 ammatin töitä.

Eniten on kysytty sairaanhoitajan, lähihoitajan, tiedottajan, sihteerin, myyjän, assistentin ja opettajan paikkoja.

Rajauksena esimerkiksi paikkakunta

Paikkavahti-palvelussa kukin voi itse määritellä, millaisista työpaikoista hän haluaa tietoja sähköpostiinsa. Rajauksina voi käyttää muun muassa ammattia, paikkakuntaa ja työnantajan sektoria. Halutessaan tiedon työpaikasta voi saada vaikka heti sähköpostiinsa, kun työpaikka tulee työnvälitysjärjestelmään.

Mikäli käyttäjä haluaa tiedot päivittäin, hän saa aamulla listan työpaikoista. Nopeimmillaan työpaikka on täyttynyt puolessa tunnissa, kerrotaan ministeriöstä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme