Mainos
Mainos

Nettipuutarhoja vuokrattavana

Internet-tietoverkkoon on aiemmin perustettu muun muassa hautausmaita, joten looginen askel eteenpäin on puutarhanhoito netissä. Nyt halukkaat voivat vuokrata viljeltäväkseen oman puutarhan, jonka kasvua seurataan netin kautta.

Tietoverkon uusi käyttötapa on kehitetty Britanniassa. Kyberpuutarhan vuokranneet seuraavat Internetin kuvakameroiden kautta, miten heidän palstansa tuotteet kasvavat. Richard ja Julie Knockin perustama Internet-puutarha sijaitsee Britannian eteläosassa.
-Hyvin monet ihmiset haluaisivat ehdottomasti kasvattaa omia vihanneksia. Heillä ei kuitenkaan ole aikaa tai paikkaa siihen, Richard Knock muistuttaa.
-Tämän palvelun kautta ihmiset pystyvät nauttimaan puutarhansa kasvusta - eikä heidän tarvitse sotkea käsiään multaan.

Nettipalstan asiakas saa kuvayhteyden lisäksi viikottaiset raportit puutarhansa tilasta. Hän voi myös antaa sähköpostilla ehdotuksensa esimerkiksi siihen, miten tuholaisia torjuntaan palstalla. Kukin vuokraaja saa palstansa tuotteet kuljetettuna kotiinsa, kun sato on kypsynyt.
(STT-DPA)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme