Mainos
Mainos

Nettiryhmä auttaa äitejä eroon päihteistä

Päihteitä käyttäville äideille käynnistyy internetissä toimiva keskusteluryhmä, jonka tavoitteena on auttaa äitejä vähentämään tai lopettamaan kokonaan päihteiden käytön.

Suljetulla keskustelupalstalla jaetaan kokemuksia siitä, millaista on olla äiti tai odottava äiti, jolla on ongelmia alkoholin, huumeiden tai lääkkeiden päihdekäytön kanssa.

Ryhmässä on mukana kolme ohjaajaa, jotka tarjoavat ammattimaista tukea. Ohjaajat ovat vauvalähtöisen päihdekuntoutuksen ammattilaisia Ensi- ja turvakotien liiton Pidä kiinni - hoitojärjestelmän yksiköistä eri puolilta Suomea.

Keskusteluryhmän toiminnasta vastaavat Ensi- ja turvakotien liitto ja A-klinikkasäätiö.

Ryhmä kokoontuu Päihdelinkin suljetulla keskustelupalstalla helmi-toukokuun välisenä aikana. Ilmoittautuminen ryhmään päättyy 8. helmikuuta. Ryhmään voivat osallistua raskaana olevat ja eri-ikäisten lasten äidit. Keskusteluun osallistuu kolme vauva- ja päihdetyön ammattilaista.

Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostilla osoitteessa:aidit@a-klinikka.fi.

(MTV3)

Lisätietoja:päihdelinkki.fi

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme