Mainos
Mainos

Nettisivut murkkuikäisten vanhemmille

Väestöliiton Murkun kanssa -sivusto perustettiin, koska vanhemmat ottivat yhteyttä muihin liiton palveluihin ja kyselivät vanhemmuudesta ja nuorten ongelmista.

Väestöliitto on avannut murrosikäisten nuorten vanhemmille oman nettisivuston, jossa asiantuntijat vastaavat heitä askarruttaviin kysymyksiin. Nettisivustolla on tietoa myös murrosiän kehityksestä, seksuaalisuudesta, päihteistä sekä mielenterveydestä. Myös kodin ja koulun yhteistyötä ja nuorten nettikäyttäytymisen ongelmia käsitellään sivustolla.

Murkun kanssa -sivusto perustettiin, koska vanhemmat ottivat yhteyttä muihin Väestöliiton palveluihin ja kyselivät vanhemmuudesta ja nuorten ongelmista.

Myös nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille, kuten opettajille lääkäreille ja kouluterveydenhoitajille, on avattu sivusto, jolla tarjotaan tukea seksuaalikasvatukseen. Sivustolta löytyy päivitettyä tietoa seksuaaliterveydestä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme