Mainos
Mainos

Nokia ja Cap Gemini kehittävät langattomia Internet-ratkaisuja

Nokia Networks ja konsultointi- ja järjestelmäintegrointiyritys Cap Gemini ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen strategisesta yhteistyöstä langattomien Internet-ratkaisujen kehittämisessä. Cap Gemini integroi Nokian tuotteet ja palveluiden hallintajärjestelmät sekä kolmansien osapuolien asiakashallintajärjestelmät asiakasratkaisuiksi. Nokian langattomia Internet-ratkaisuja ovat esimerkiksi WAP- ja GPRS-järjestelmät.

Nokia ja Cap Gemini kehittävät yhteistyössä myös langattoman Internetin sovelluksia Nokian palvelujärjestelmiin, kuten WAP-yhdyskäytäviin. Sovelluksia kehitetaan myös GPRS-järjestelmiin ja kolmannen sukupolven matkapuhelinverkkoihin.

-Ennusteiden mukaan 30-50 prosenttia Internetin business to business -käytöstä tapahtuu langattomasti vuoteen 2004 mennessä, sanoo Cap Gemini, Telecom, Media & Networksin toimitusjohtaja Alexandre Haeffner.

-Yhdistämällä Cap Geminin vahvan integrointi- ja konsultointiosaamisen Nokian vahvuuksiin langattomassa Internetissä yritykset voivat yhdessä auttaa palveluidentarjoajia tuomaan Internetin joka taskuun.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme