Mainos
Mainos

Nokia kamppailee halpoja Androideja vastaan – julki kolme uutta Asha-puhelinta

Nokia tuo markkinoille kolme edullista uutuuspuhelinta, joissa on kosketusnäyttö. Asha-sarjan puhelimet asettuvat perus- ja älypuhelinten välimaastoon, ja ne on suunnattu lähinnä kehittyvien maiden markkinoille.

Asha-puhelinuutuudet ovat mallinumeroiltaan Asha 305, Asha 306 ja Asha 311.

Nokia on viime aikoina menettänyt halvimmissa hintaluokissa markkinaosuuksia Android-puhelimille. Asha-puhelinten listahinnat ovat 63-92 euroa, eli selvästi alle älypuhelinten hintatason.

Asha-puhelinten myyntivaltiksi Nokia tarjoaa selainta, joka voi pilvipalvelun avulla vähentää tiedonsiirtotarvetta jopa 90 prosenttia. Selain toimii Nokian mukaan jopa kolme kertaa nopeammin kuin muut. S40-alustalla toimiville puhelimille on tarjolla noin 10000 sovellusta.

Ensimmäinen kosketusnäytöllinen Asha ilmestyy kauppoihin kuun loppuun mennessä, toiset kaksi tulevat myyntiin heinä-syyskuun puolella. Nokia julkisti Asha-sarjan viime syksynä. Uutuuksien myötä sarjassa on kymmenen puhelinmallia.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme