Mainos
Mainos

Nokia Lumia 900 esittelyssä - Katso video

Nokia on esitellyt uuden Lumia 900 -lippulaivamallinsa Yhdysvaltain markkinoille. Laitteen julkistus tapahtui Las Vegasin CES-teknologiamessuilla yöllä suomen aikaa.

Nyt toimittajat ovat päässeet kokeilemaan Windows Phone -uutuutta.

Lumia 900:n teknisiä ominaisuuksia

Lumia-malliston uusimmassa tulokkaassa on nopeat yhteydet mahdollistava 4G LTE-ominaisuus, 4.3 tuuman ClearBlack AMOLED-näyttö, 1.4GHz -prosessori, 512MB RAM-muistia sekä Carl Zeissin linssillä varustettu kahdeksan megapikselin kamera. Edessä on 1.3 megapikselin kamera videoneuvotteluita varten. Laitetta kiertää yhtenäinen polykarbonaattirunko, joten akkuun ei pääse käsiksi.

Laite toimitetaan yksinoikeudella yhdysvaltalaiselle AT&T-operaattorille.

Teknologiasivusto Engadgetin toimittaja toteaa, että ulkoisesti Lumia 900 muistuttaa suurempaa kokoaan lukuun ottamatta Lumia 800 -mallia. Laitteen kerrotaan tuntuvan miellyttävältä kädessä. Myös puhelimen rakennetta kehutaan jämäkäksi.

CES-tapahtumassa esitelty Lumia 900 on vasta prototyyppi, joten sen ohjelmisto ei ole vielä lopullinen. Täten puhelimen ominaisuuksia ei päästy vielä kokeilemaan kattavasti. Toimittajat eivät päässeet myöskään testaamaan laitteen LTE-ominaisuuksia, sillä näytekappaleen SIM-korttia ei oltu aktivoitu.

Nokia on julkistanut oheisen lyhyen esittelyvideon uutuuspuhelimestaan.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme