Mainos
Mainos

Nokia varoittaa huonolaatuisista puhelinakuista

Matkapuhelinyhtiö Nokia varoittaa huonolaatuisista puhelinakuista. Yhtiöstä kerrotaan, että viime kuukausien aikana Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa on ilmennyt tapauksia, joissa matkapuhelimessa käytetyn muun kuin alkuperäisen akun ylikuumentumisesta on aiheutunut vahinkoa sekä akulle että puhelimelle.

Nokia tutkii parhaillaan erilaisia ja eri tahoilla valmistettuja matkapuhelimiin siirrettyjä akkuja. Yhtiön mukaan jo tehdyt tutkimukset osoittavat, että akut eivät täytä riittäviä turvallisuus- ja laatuvaatimuksia.

Yhtiö varoittaa myös, että matkapuhelinten laturit, jotka eivät ole alkuperäisiä Nokia-latureita, saattavat ylikuormittaa puhelimen akkua.

Nokia suosittelee, että kuluttajat käyttäisivät matkapuhelinten kanssa ainoastaan alkuperäisiä lisälaitteita. Yhtiö muistuttaa, että matkapuhelimelle myönnetty takuu voi raueta, jos puhelimessa on käytetty muita kuin puhelimen alkuperäisiä lisälaitteita.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme