Mainos
Mainos

Nokia vihjasi uudesta lippulaivakännykästä

Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallsvuo on vihjannut, että yhtiöltä on tulossa uusi huippumalli älypuhelinmarkkinoille.

Olli-Pekka Kallasvuo kehui sijoittajien konferenssipuhelussa torstaina, että yhtiön tuotevalikoima on vahvistunut älypuhelimissa merkittävästi. Erityisesti kosketusnäytöllä ja näppäimistöllä varustetut mallit ovat saaneet hyvän vastaanoton, sanoi Kallasvuo.

Nokia myi viimeisellä neljänneksellä 20,8 miljoonaa älypuhelinta. Kosketusnäyttö oli yli 10 miljoonassa puhelimessa, kertoo Tietokone -lehti verkkosivuillaan.

-Meillä on tällä hetkellä hyvä tuotevalikoima, mutta olemme jäljessä kärkipään huippumalliksi miellettävässä tuotteessa. Olemme korjaamassa tätä, ja sellainen tuote on tulossa, Kallasvuo kommentoi

Kallasvuo sanoi, että tänä vuonna Nokialta on tulossa seuraavan sukupolven Symbian- ja Maemo-puhelimia. Symbian-julkistuksia odotetaan tässä kuussa Barcelonan kännykkämessuilta, ja uutta Maemo-sukupolvea vuoden puolivälin jälkeen.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme