Mainos
Mainos

Nokia yhteistyöhön eteläkorealaisen pelivalmistajan kanssa

Nokia aloittaa yhteistyön eteläkorealaisen pelikehitysinstituutin Korea Game Development & Promotion Instituten (KGDI) kanssa. Yhteistyösopimus julkistettiin tänään Lontoossa järjestetyn pelitapahtuman yhteydessä.

Sopimus koskee molemminpuolista kehitystukea. Lisäksi tarkoitus on hyödyntää eteläkorealaisia ohjelmia matkapuhelinviestinnässä. Nokian mukaan sopimus vahvistaa yhtä Aasian nopeimmin kasvavaa peliteollisuutta. Yhtiö kertoi, että se tarjoaa eteläkorealaisille kehittäjille teknisiä resursseja ja helpottaa heidän pääsyään Euroopan ja Amerikan markkinoille. Nokialle taataan mahdollisuus käyttää KGDI:n tuella luotuja peliteknologioita ja ohjelmia.

Nokia on tänään kertonut myös uusista toimitussopimuksista. Yhtiö toimittaa multimediaviestipalvelut puolalaiselle Polkomtelille sekä taiwanilaiselle Chunghwa Telecomille. Kummankaan sopimuksen arvoa ei julkistettu.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme