Mainos
Mainos

Nokialla ongelmia komponenttien saatavuudessa

Nokia kärsii komponenttien toimitusongelmista 6230-puhelimen tuotannossa. Nokia Mobile Phonesin viestintäjohtajan Kari Tuutin mukaan 6230:n kysyntä on ylittänyt odotukset, eikä alihankintaketju ole pysynyt perässä.

-Vaikka olemme pystyneet yhdessä komponenttivalmistajien kanssa nostamaan tuotantoa, niin ei ole ihan päästy sille tasolle millä kysyntä on, Tuutti sanoo.

Nokia 6230 puhelimessa on muun muassa valokuva- ja videokamera, radio, värinäyttö, MP3-soitin ja bluetooth-valmiudet. Tuutti ei voi kommentoida, mistä komponenteista toimitusongelmissa on kyse ja onko samoja ongelmia myös muiden puhelinmallien suhteen. Niin ikään hän kieltäytyy arvioimasta komponenttiongelmien vaikutusta Nokian kuluvan neljänneksen tulokseen.

Tuutin mukaan komponenttiongelmaa ei ole syytä paisutella.

-Tämähän on positiivinen ongelma, kun kysyntä odottaa odotukset. Tällaista ongelmaa on hyvä lähteä korjaamaan, Tuutti huomauttaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme