Mainos
Mainos

Nokialta ADSL-modeemeja Telefonicalle Espanjaan

Nokia toimittaa nopeat Internet-palvelut mahdollistavia ADSL-modeemeja Telefonicalle Espanjaan sen koko maan kattaviin ADSL-palveluihin. Toimitukset ovat jo alkaneet.

Nokia toimittaa Telefonicalle Nokia M112 ADSL (over ISDN) -reitittimiä. Nämä on suunniteltu kotikäyttäjille, pien- ja kotitoimistoille, etätyöntekijöille sekä yritysten sivutoimistoille. NOKIA M112:n avulla useat käyttäjän voivat samanaikaisesti olla yhteydessä esimerkiksi Internetiin tai muihin tietoverkkoihin.

DSL (Digital Subscriber Line) -teknologia mahdollistaa laajakaistapalvelut perinteisessä kuparikaapeleista rakennetussa puhelinverkossa.

Telefonica kuluu maailman 10 johtavan operaattorin joukkoon. Sillä on toimintoja Espanjassa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Välimeren alueella. Telefonica on johtava operaattori maailman Espanjaa ja Portugalia puhuvissa osissa.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme