Mainos
Mainos

Nokialta GSM 1800 -verkko Kiinaan

Nokia ja Heilongjiang Mobile Communications Company ovat allekirjoittaneet sopimuksen GSM 1800 -verkon toimittamisesta Qiqihaerin kaupunkiin Koillis-Kiinaan. Heilongjiang MCC on Nokialle uusi asiakas.

Nokia toimittaa Heilongjiang MCC:lle GSM-keskuksia, tukiasemia ja tukiasemaohjaimia. Toimituksiin sisältyy kolmitoimisia GSM-, EDGE- ja WCDMA-teknologioita tukevia Nokia UltraSite -tukiasemia. Toimitettaviin asiakaspalveluihin sisältyvät mm. radioverkon suunnittelu-, projektinjohto-, verkon toteutus- ja asiakaskoulutuspalvelut.

Nokia on maailman johtavia GSM-teknologian toimittajia. Nokia toimittaa GSM-teknologiaa 102 operaattorille 45 maassa. Nokia onmyös Kiinan johtavia tietoliikennetoimittajia. Kiina on Nokian toiseksi suurin asiakasmaa ja Nokia on investoinut Kiinaan yli 6 miljardia markkaa. Nokialla on Kiinassa seitsemän yhteisyritystä, yksi Nokian kokonaan omistama tehdas sekä tutkimus- ja kehityskeskus. Nokian palveluksessa Kiinassa on yli 5000 henkilöä.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme