Mainos
Mainos

Nokialta multimediaviestiratkaisu Orangelle

Nokia toimittaa multimediaviestiratkaisun (MMS) Orangelle Romaniaan. MMS-ratkaisu on ensimmäinen Romanian markkinoilla.

Orange Romania on uusi asiakas Nokialle. Nokia toimittaa Orange Romanialle MMS-kokonaisratkaisun, johon kuuluvat Nokian MMSC -multimediaviestikeskus, Nokia Multimedia Terminal Gateway -yhdyskäytävä ja Nokia Profile Server -palvelin. Lisäksi sopimukseen kuuluvat verkon asennus-, käyttöönotto-, tuki- ja ylläpitopalvelut sekä projektin hallintapalvelut. Nokialla ja Orange Romanialla on myös markkinointiyhteistyötä, kuten 'MMS Wallboard' -ratkaisu, jossa matkapuhelinasiakas voi lähettää MMS-viestin Bukarestin ostoskeskukseen tai muihin julkisiin tiloihin sijoitetulle valkokangastaululle, ja näin jakaa viesti suuremman yleisön kanssa.

Nokian multimediaviestiratkaisun avulla MMS-matkapuhelinasiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä, joissa yhdistyvät teksti, kuvat, grafiikka, ääni ja audiopätkät. Nokia Multimedia Terminal Gateway -yhdyskäytävän avulla MMS-viestin voi lähettää myös sellaiseen matkapuhelimeen, jossa ei ole multimediaviestiominaisuutta.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme