Mainos
Mainos

Nokialta tulossa "markkinoiden vavisuttaja" - Meego-puhelin vihdoin julki?

Matkapuhelinjätti Nokia on pitämässä ensi viikolla tiedotustilaisuuden, joka on herättänyt laajaa mielenkiintoa. Ennakkoarvioiden mukaan Nokia olisi paljastamassa Meego-käyttöjärjestelmällä toimivan laitteen.

Tarkkoja tai vahvistettuja tietoja tiedotustilaisuuden aiheesta ei ole kuitenkaan saatavilla. iTWire-verkkosivuston mukaan Nokia on luvannut esitellä "markkinoita vavisuttavan uuden laitteen".

iTWire pohtii, että kyseessä saattaa olla myös Nokian uusi Windows Phone -puhelin tai tabletkone tyylikkäällä käyttöjärjestelmällä ja pilvipalveluilla varustettuna.

Asia selviää ensi tiistaina pidettävässä tiedotustilaisuudessa. Tätä ennen on varmasti odotettavissa uusia huhuja, joista osa luultavasti paljastuu vääriksikin. Sivustolla kuitenkin pohditaan, että Nokialla olisi nyt mahdollisesti tilaisuus alkaa kääntää markkinatilannetta jälleen edukseen.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme