Mainos
Mainos

Nokian lakkauttaman maksupalvelun ex-kehittäjät eivät jääneet nuolemaan näppejään

Nokian keväällä lakkauttaman Money-mobiilipankkipalvelun entinen kehittäjäryhmä on julkistanut nyt oman maksupalvelunsa.

Intiassa Bangaloressa päämajaansa pitävä iKaaz kertoo, että yhtiön kehittämä maksualusta mahdollistaa kännykän hyödyntämisen elektronisena lompakkona. Palvelun avulla pankit, operaattorit ja kaupat voivat tarjota asiakkailleen nopean maksuvaihtoehdon pelkkää mobiililaitetta käyttämällä.

iKaazin toimitusjohtaja Soma Sundaram kertoo, että yhtiön maksusovelluksen avulla voi maksaa laskuja ja tehdä tilisiirtoja elektronisesti kaikenlaisilla kännyköillä. Teknologiasivusto Engadget toteaa, että täten alusta soveltuu myös kehittyville markkinoille, jossa on käytössä runsaasti perustason puhelimia.

Lisäksi yhtiön tarjonnassa on huomioitu myös uusien älypuhelimien tarjoamat mahdollisuudet. iKaazin "Tap & Pay" -sovellus hyödyntää langatonta NFC-tekniikkaa, jolloin asiakkaat voivat suorittaa maksun kassalla pelkästään napauttamalla puhelimellaan maksupäätteeseen.

iKaaz kertoo, että yhtiön takana on ydinosaajia entisestä Nokia Money -kehittäjäryhmästä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme