Mainos
Mainos

Nokian raju veto: Lumian ohjelmistovika korjataan ja hinnasta satanen pois

Matkapuhelinjätti Nokia on vahvistanut, että sen uudessa Lumia 900 -älypuhelimessa on ohjelmistovika, joka on aiheuttanut joissakin tapauksissa ongelmia verkkoyhteyksissä.

Nokian Yhdysvaltain toimintojen johtaja Chris Weber kertoo AllThingsD-sivustolle, että ongelma liittyy puhelimen muistinhallintaan. Weberin mukaan ongelma koskee vain ohjelmistoa, eikä laitepuolta tai matkapuhelinverkkoa. Hän myös huomauttaa, että yhteysongelmat ovat häirinneet vain joitakin käyttäjiä.

Nokia on jo laatinut ongelmaan korjaavan päivityksen ja kaikki halukkaat saavat vaihtaa hankkimansa puhelimen laitetta myyvän teleoperaattori AT&T:n myymälässä. Asiakkaat voivat myös itse ladata puhelimeensa korjaavan ohjemistopäivityksen muutaman päivän päästä.

Satanen pois hinnasta

Nokia haluaa samalla todistaa, että se on luottamuksen arvoinen yhtiö. Nokia nimittäin tarjoaa ohjelmistokorjauksen lisäksi sata dollaria kaikille Lumia 900 -puhelimen ostajille, vaikka käyttäjä ei olisi edes havainnut mitään ongelmaa.

Sadan dollarin korvaus luvataan myös sellaisiin Lumia 900-puhelimiin, jotka ostetaan ennen ensi lauantain puoltayötä.

Tarjous tekee puhelimesta käytännössä ilmaisen, sillä esimerkiksi AT&T on myynyt laitetta sadan dollarin kytkysopimuksella.

Weberin mukaan Nokialle tempauksesta koituvat kustannukset eivät ole ongelma.

- Tietenkään tällaisia asioita ei toivo tapahtuvan. Mutta asiakas tulee aina ensimmäisenä ja me annamme sen nyt näkyä, kommentoi Weber.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme