Mainos
Mainos

Nokian "rankimmaksi uutuudeksi" väitetty kännykkä nyt esittelyvideolla

Yhdysvaltalainen Negri Electronics -teknologiakauppa on julkaissut blogisivuillaan esittelyvideon älypuhelimesta, jonka väitetään olevan prototyyppi Nokian vielä julkistamattomasta huippupuhelimesta.

Blogisivulla väitetään, että kyseessä on N900 mobiilitietokoneen N9-niminen isoveli. Sivusto hehkutti jo prototyyppiä Nokian "rankimmaksi" tuotteeksi ikinä. Katso esittelyvideo täältä.

Laitteessa kerrotaan olevan takana 8 megapikselin kamera. Näyttö vaikuttaa melko suurelta ja sen kirkkautta kehutaan "mielettömän" hyväksi. Tuotteessa on myös alta liukuva fyysinen näppäimistö.

Neljän minuutin mittaisella videolla esitellään pintapuolisesti kännykkää ja sen toimintaa. Blogisivusto aikoo tehdä tuotteesta vielä tarkemman arvostelun lähipäivinä. Prototyypin aitoudesta ei ole toistaiseksi varmuutta. Suomalaista katsojaa ilahduttaa joka tapauksessa näytön takana oleva Made in Finland -merkintä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme